Нарада з планування на вересень: нагальні питання життєдіяльності університету

30 серпня 2022 року
   Стану підготовки заходів на вересень була присвячена робоча нарада з планування, що пройшла під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка і за участі членів ректорату, деканів факультетів та директорів ННІ.

   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук озвучив графік освітнього процесу на перший семестр нового навчального року, інформував про навчальну і методичну діяльність, акредитацію освітніх програм у базовому закладі, роботу приймальної комісії та профорієнтацію. Він також торкнувся функціонування наукової бібліотеки, роботи з відокремленими підрозділами НУБіП.

   82 наукових проєкти на 66 мільйонів гривень науковців НУБіП – з цього розпочав проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк, торкнувшись підготовки перспективних проєктів на 2023 рік. Він спинився і на наповненні спеціального фонду за виконання досліджень (станом на сьогодні договорів укладено на 6,5 млн грн), науково-технічних заходах, діяльності НДГ.

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша озвучив план роботи відділу аспірантури, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку та інших підрозділів. Зокрема, військово-мобілізаційного підрозділу, робота якого особливо важлива під час воєнного стану, та студентського містечка в умовах потенційного загострення ситуації з розповсюдженням коронавірусу (у гуртожитках постійно моніториться ситуація з COVID-19).

   Фінанси, стан сплати за навчання, прогнозування бюджету на наступний рік були у центрі уваги проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука. Він також інформував про міжнародну діяльність, зокрема щодо партнерства з Аграрним університетом Циньдао (КНР), 38 студентів якого навчатимуться за нашими навчальними програмами з підготовки лікарів ветеринарної медицини цього китайського вишу.

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко спинився на ремонтно-будівельних роботах на основних об’єктах університету, умеблюванні гуртожитків тощо. До цих робіт, до речі, залучені і зацікавлені факультети та ННІ.

   Про те, як планує свою роботу на перший місяць осені вчена рада університету, поінформувала учений секретар Оксана Барановська.

   Підсумовуючи роботу, Станіслав Ніколаєнко поставив перед учасниками наради ряд завдань. Зокрема, мова йшла про стабілізацію навчального процесу, повернення студентів в аудиторії (що надзвичайно актуально для освіти у нинішній момент), зарахування вже колишніх абітурієнтів до числа студентів, формування академгруп, підготовку матеріально-технічної бази (облаштування кімнат для першокурсників, відновлення гуртожитку №5), осінні польові роботи і зимівлю НДГ, вибори директорів відокремлених підрозділів у Ніжині та Бережанах і деканів кількох факультетів, заходи по недопущенню поширення коронавірусу тощо. І при цьому – не спекулювати на труднощах!

Ірина Кушніренко
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook