У гуртожитку №6 відбулися збори мешканців факультету ветеринарної медицини

18 серпня 2022 року
НУБіП України
   17 серпня 2022 року на відкритому повітрі перед гуртожитком №6 відбулися збори мешканців, щодо безпеки життєдіяльності у період воєнного стану та поводження під час тривоги, правил проживання і поведінки у гуртожитках НУБіП України, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорення різних проблем, які стосувалися проживання здобувачів у гуртожитку.

   На зборах були присутні заст. декана з навчально-виховної роботи факультету ветеринарної медицини Тарас Савчук, вихователі гуртожитку Юрій Масалович і Роман Бокотько та завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко.

   Заст. декана з навчально-виховної роботи доніс до присутніх інформацію щодо поводження під час тривоги. Закликав мешканців не нехтувати сиреною, а обов’язково ховатися до укриття, яке обладнане відповідно до вимог. Звернув увагу здобувачів вищої освіти на правила особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширенню вірусу COVID-19. Нагадав студентам, що незважаючи на ситуацію в Україні, ректорат, деканат, дирекція студентського містечка і адміністрація гуртожитку робить максимум, щоб покращити умови проживання студентів. Також відповів на питання, які турбували студентів.

   Вихователі гуртожитку Юрій Масалович і Роман Бокотько нагадали, про основні правила проживання в гуртожитку та наголосили що гуртожиток - це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.

   Завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко наголосила на підтримці порядку, побутового комфорту і естетики на території не тільки університету, а й гуртожитку, кімнати, та нагадала мешканцям про економію електроенергії, води і газу.

   Після зборів здобувачі вищої освіти мали можливість зустрітися з бардом, публіцистом, заслуженим діячем мистецтв України, провідним фахівцем відділу виховної роботи і студентських справ НУБіП України Володимиром Гонським. Який поділився свої думки з приводу ситуації що до війни в Україні та чому саме росія нападає на мирні країни. Він закликав студентів бути патріотом своєї держави.

   Володимиром Гонським під гітарний супровід разом із студенти заспівали найвідоміші патріотичні пісні та подарував найактивнішим учасника свою книгу «Людина і нація. Час воїнів».

 

Усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.
Ми переможемо!

Слава Україні!


Тетяна Фещенко,
завідувач гуртожитку №6

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook