Оксана Мельник: обираю іноземну філологію на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України!

7 серпня 2022 року
     Сьогоднішні випускники шкіл продовжують обирати свій майбутній шлях – шлях навчання, розвитку та самовдосконалення. Хоча і в складний час доводиться робити свій вибір абітурієнтам, попри складні умови війни, яка триває вже не перший місяць українське суспільство продовжує жити і будувати плани на майбутнє! Наша співрозмовниця вже чітко обрала і університет, і факультет на якому мріє навчатися!


– Добрий день, Оксанко! Розкажіть про себе, про свою родину?
Мене звати Мельник Оксана. Мені сімнадцять років. Я і моя родина проживаємо у м. Ковель Волинської області. 


– Де Ви навчаєтесь зараз та який фах хочете обрати в майбутньому?
Навчалась у ліцеї №7 дев'ять класів. За цей час додатково займалася підвищенням рівня англійської мови. Я маю високі оцінки з цього предмета. Брала участь у міській олімпіаді, де посіла 3-тє місце, проте, на мою думку, це недостатній рівень для мене. Тому це підштовхнуло мене продовжувати навчання у Княгининівському ліцеї Волинської обласної ради (з поглибленим вивченням англійської мови). В ліцеї, ще окрім англійської мови, вивчала німецьку (додатково вивчаю польську мову). Коли настав час , шукати університет для подальшого мого розвитку, я відразу звернула увагу на Національний університет біоресурсів та природокористування України. Я почала більш детально читати про цей заклад. Відвідала онлайн «День Відкритих дверей» на гуманітарно-педагогічному факультеті. І дізналася, що там є іноземна філологія.


– Чим Ви цікавитесь в житті?
Я б дуже хочу поглиблено вивчати іноземні мови та покращити свої навички в цьому. Я розумію, що це мені допоможе в індивідуальній або колективній роботі .


– Розкажіть, де Ви дізналися про гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів та природокористування України та чим він Вас зацікавив?
Шукаючи інформацію в інтернеті, я наштовхнулася на сайт університету, читаючи статті, які там опубліковані, я познайомилася з гуманітарно-педагогічним факультетом НУБіП України, а також побачила оголошення про проведення олімпіади для ступу. І вирішила зареєструватися. А нещодавно мені прийшли результати про те, що я пройшла олімпіаду. Це мотивувало мене до наполегливішого саморозвитку.


– Які Ваші плани на майбутнє?
У найближчих планах – вступити на гуманітрано-педагогічний факультет НУБіП України. Я розумію, що навчанні у НУБіП буде дуже складним, але я обіцяю наполегливо навчатися та отримати всі знання, які дасть мені факультет. Та по закінченню університету буду спеціалістом своєї справи. Крім цього це дасть мені змогу у майбутньому знайти перспективне працевлаштування та здійснити свою мрію.

 

– Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю тобі успіхів та реалізації всіх планів і задумів! Чекаємо в колі студентів гуманітарно-педагогічного факультету!

 

Розмову в дистанційному режимі провела Ірина Матвієнко,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook