Викладачі кафедри обліку та оподаткування – учасники всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp»

16 липня 2022, 12:27
      В рамках співпраці освіти та бізнесу: за проєктом «Uni-Biz Bridge Camp» командою UGEN в період з 11.07 по 14.07.2022 р. проходив всеукраїнський освітній літній онлайн-кемп з розвитку soft skills для викладачів.
 
    Учасниками заходу стали й науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування, зокрема: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Любов Гуцаленко, к.е.н., доценти – Олена Боярова, Оксана Данілочкіна, Олена Колеснікова, Наталія Кузик, Володимир Литвиненко, Катерина Шевчук.
      Під час наукового заходу було презентовано надзвичайно цікаві та пізнавальні виступи від представників бізнесу на тему soft skills. Зокрема: новими підходами до викладання та комунікації зі студентами поділився Віталій Сватко (ментор «SoftServe IT Academy»). З причинами й симптомами, стадіями та профілактикою професійного вигорання познайомила Ольга Осередчук (тренер «Sigma Software University»). Надзвичайно цікавою була доповідь Романа Куриленка (начальника відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Т. Шевченка) на тему «Стратегія win-win -win: cтуденти – роботодавці – університети». Чимало виникло запитань в он-лайн чаті щодо діджиталізації освіти до Оксани Погонюк – тренера Національного банку України, амбасадора з фінансової грамотності, авторки тренінгових програм. Для всіх учасників особливо актуальними стали поради Марини Джулай («CEO UGEN») щодо того як правильно вести соцмережі університету. Креативним фінальним завершенням конференції стало World Cafe на тему: «Університет майбутнього після перемоги». Під час цієї частини заходу учасники у командах разом з модератором UGEN обговорили теми World Cafe та проведи дискусію з метою пошуку відповідей на запитання «А яким має бути Університет після перемоги?».
      Ми дякуємо команді UGEN, яка, як підтвердив даний захід, у дуже складний період для всієї країни, навіть під час війни працює для розвитку молоді, осучаснення комунікацій викладачів і студентів, удосконалення освітнього процесу в Україні. Це лише надихає й зміцнює віру у швидку перемогу! 

Любов Гуцаленко,
завідувач кафедри обліку та оподаткування,
Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook