Ректорат: вступна кампанія та підготовка до нового навчального року

11 липня 2022, 15:14
     11 липня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене нагальним питанням життєдіяльності університету, вступній кампанії та профорієнтаційній роботі.

     У фокусі підготовка до нового навчального року, унормування розкладу відповідно до наявних умов, застосування диференційованого підходу до організації навчального процесу відповідно до спеціальності – для деяких передбачити дистанційне навчання, для решти – очне. Остаточне рішення буде прийматися безпосередньо до початку семестру з урахуванням поточної ситуації.
     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив, що на сьогодні – останній день подачі заяв на навчання за державним бюджетом на спеціальності Фізична культура – на складання творчого конкурсу виявили бажання 37 абітурієнтів.

 

     Голова Студентської організації Марина Когут закцентувала на активності студентів на волонтерському фронті, участі в профорієнтаційній роботі, плануванні заходів для мешканців гуртожитків.
     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про підготовку плану роботи вченої ради на наступний навчальний рік.

 

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку до форуму «SEB-2022»: співпраця науки, освіти і бізнесу, зокрема програму та учасників заходу, виставку наукових досягнень та заплановані доповіді.

 

     Головний інженер Олег Самсонюк доповів про аварійні ремонти місць загального користування в гуртожитках №6 та 7, облаштування укриттів та бомбосховищ.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про направлення кандидатур на академічні обміни в межах програми ERASMUS+. Подана заявка на відкриття другої філії університету в Китаї.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про початок прийому заяв на вступ до аспірантури. Увага сконцентрована на підготовці до навчального року, зокрема упорядкування укриттів та бомбосховищ, формування розкладів тощо.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – провести ґрунтовний аналіз готовності до нового навчального року, проаналізувавши безпекову складову, реалізацію плану дооснащення укриттів та бомбосховищ, формування адаптованого розкладу занять, унормування навантаження науково-педагогічних працівників, передбачивши можливість змішаного навчання у графіку освітнього процесу та диференційованість залежно від спеціальності, готовність матеріально-технічної бази. Олегу Самсонюку – провести нараду щодо підготовки до опалювального сезону. Оксані Барановській – на 10-11 серпня спланувати нараду щодо початку нового навчального року за участі членів вченої ради, завідувачів кафедр, академіків, профспілкового активу, студентської організації. Вадиму Кондратюку – контролювати підготовку до проведення SEB-2022, внести пропозиції щодо збирання врожаю в навчально-дослідних господарствах, його зберігання та реалізації. Вадиму Ткачуку – тримати на контролі фінансову стабільність університету. І загальний акцент – не розслаблятися, тримати зібраність, робити максимальну віддачу.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook