Запрошуємо на День відкритих дверей проєкту "Агрокебети"

5 липня 2022 року

  05 липня 2022 року о 10.00 відбудеться День відкритих дверей проєкту "Агрокебети".

Чому ми радимо агроосвіту в Україні?
   По-перше, аграрні компанії — найбільші роботодавці світу. Скільки б не збільшувались розміри угідь, як би не зростала ефективність їх обробітку та як би держави не сприяли обігу сільськогосподарської продукції — світ готовий прийняти ще більше.
   По-друге, українське агровиробництво — це невід’ємна частина світового харчового балансу. Існують країни, заможні та надійні, які у великій мірі залежать від української пшениці, кукурудзи та іншої аграрної продукції. Тож наші аграрії завжди будуть при роботі, з достатком та у повазі по всьому світу.
   Більше того, українські аграрії вже зараз шукають і надалі шукатимуть не «робочу силу», а професіоналів із новітніми знаннями, впевнених спеціалістів та носіїв новітньої експертизи.
   Це все свідчить про те, що сучасна аграрна освіта — це реальна інвестиція в майбутнє: як окремого українця чи українки, так і усієї держави.
Чому саме «Агрокебети»?
Освітній проєкт «Агрокебети» створює режим максимального сприяння для професіоналів нової формації: вже декілька років поспіль ми відпрацьовуємо як теоретичну, так і практичну складові.
Щороку до програми долучаються університети з різних куточків України — це свідчить про перспективність програми. Кожного сезону у проєкті беруть участь топові аграрні компанії, що підтверджує їхню зацікавленість.
Ми працюємо у тісному контакті з найбільшими та найуспішнішими агрокомпаніями України: вони не лише читають лекції для наших студентів, але й приймають їх на практику та згодом працевлаштовують.
Студентів програми «Агрокебети» протягом усього навчання підтримують професійні викладачі, досвідчені ментори та надійний офіс програми.
Кожен студент для нас — найцінніший та достойний гарної роботи та розвитку.
А це – саме ті складові, які ми намагаємось надати кожному сумлінному студенту!
Як потрапити в проєкт сучасної аграрної освіти?

Реєструйтесь на День відкритих дверей та наша команда розповість все детально на зустрічі:
5 липня о 10:00, онлайн
http://bit.ly/agrokebetyDVD2022
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook