ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ БАКАЛАВРІВ І МАГІСТРІВ НА КАФЕДРІ ГІДРОБІОЛОГІЇ ТА ІХТІОЛОГІЇ

1 червня 2022 року

    Відповідно до Наказу ректора бакалаври 3 курс №361 «С» від 24.03.2022 р., 2 курс скорочений термін навчання №360 «С» від 24.03.2022 р. та магістри першого року навчання №359 «С» від 24.0.2022 р. за спеціальністю 207 – «Водні біоресурси та аквакультура» у весняний період проходять виробничу практику. Під час проходження практики студенти набувають професійних практичних навичок фахівців в галузі аквакультури, безпосередньо беруть участь у виробничих процесах на базі рибницьких господарств, риболовних і рибопереробних підприємств, підрозділах науково-дослідних установ і органів рибоохорони. І не зважаючи на складний воєнний період для всієї України бакалаври 3 курсу, 2 курсу скороченого терміну навчання та магістри першого року навчання знайшли можливість пройти виробничу практику, оформити щоденники, написати звіт. Результати їхньої роботи були заслухані 26 травня 2022 року науково-педагогічними працівниками на позачерговому засіданні кафедри гідробіології та іхтіології на платформі СіscoWebex Meetings.

    Студенти доповіли про результати виконання індивідуальних завдань, труднощі, які виникли під час проходження практики, а також про вдосконалення та набуття нових практичних навичок за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура», які вони зможуть використати у подальшому.

     За результатами своєї роботи частина студентів написали тези і взяли участь у міжнародних і всеукраїнських конференціях.

   За підсумками заслуховування звітів в.о. завідувача кафедри гідробіології та іхтіології Наталія Рудик-Леуська зазначила, що переважна більшість студентів у нелегкий для країни час змогли пройти виробничу практику, написати щоденник-звіт та виступити на засіданні кафедри.

Юлія Глєбова,
доцент кафедри гідробіології та іхтіології


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook