Аспіранти НУБіП України взяли участь у флешмобі до Дня Європи

23 травня 2022 року
     Наукова молодь Університету долучилася до флешмобу «Головні символи України та Європи: єднаймося», ініційованого Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.
     У третю суботу травня українці відзначають День Європи в Україні, який цього року припав на 21 травня. Сьогодні святкування Дня Європи в Україні як ніколи набуває нового значення. Україна – географічно невід’ємна частина Європи. Українці – європейці, з огляду на свій світогляд і свідомий вибір. Українські цінності – складова великої родини європейських цінностей.
     З нагоди свята, висловлюючи вдячність за безмежну підтримку європейських країн Україні, Рада молодих учених при МОН організувала флешмоб «Головні символи України та Європи: єднаймося», участь у якому взяли аспіранти Університету – Сергій Михнюк та Євгенія Шевцова.
    «Українці – сильні, відкриті, вільні, толерантні, виступають за свободу слова і свободу поглядів. Це сьогодні бачить увесь світ. Наукова молодь особливо прогресивна у цьому напрямку і прагне консолідувати зусилля задля перемоги, європейських цінностей», – міркує Євгенія Шевцова, аспірантка гуманітарно-педагогічного факультету.
     «Приємно бачити, що стільки молоді, науковців, аспірантів долучилися до нашого флешмобу. Ми сильні, коли разом, коли об’єднані спільною метою. Ми розуміємо, що розвиток науки можливий лише у вільному та мирному світі», – ділиться враженнями Олександр Прохорчук, координатор заходу, член Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.
     Учасники, підкреслюючи свою самобутність, одягнули вишиванки – національний одяг. У ході флешмобу науковці виконали Державний Гімн України та народну пісню авторського походження «Ой, у лузі червона калина…»
     Сьогодні Україна та українці борються за європейські цінності й демократію. Важливо про це пам’ятати й вірити, що за нами Правда і Перемога!
 

Слава Україні!

Героям Слава!

 
Сергій Михнюк,
голова Ради аспірантів НУБіП України

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook