Оголошується конкурс на стипендію імені Тараса Шевченка на курси вивчення німецької мови для майбутніх студентів з України 2022

12 травня 2022 року

   Раді повідомити вам про нову стипендію імені Тараса Шевченка від вільної  держави Баварія на курси вивчення німецької мови у 2022 році. Стипендія включає плату за навчання, проживання та харчування.

    Майбутні студенти з України (студенти, а також випускники середніх шкіл) зі знанням німецької мови не нижче рівня A2 можуть подати заявку на стипендію на літній курс BAYHOST. Абітурієнти повинні вказати свої плани навчання в Баварії та мають бути старше 18 років.

    Заявки прийматимуться через онлайн-форму на StipSys та на постійній основі. Початок курсів – середина липня / початок серпня – радимо подавати заявку раніше!

 

    Додаткова інформація щодо літніх курсів та процесу подачі заявки доступна на нашому веб-сайті та в профілі BAYHOST у Facebook.

 

   Також повідомляємо, що BAYHOST функціонує Координаційним офісом для України з квітня 2022 року в рамках Програми імені Тараса Шевченка, яка об’єднує пропозиції щодо фінансування та допомоги для українських студентів та науковців. Всю інформацію можна знайти тут: BAYHOST - Координаційний офіс для України - Universität Regensburg (uni-regensburg.de) 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook