Практика - невід’ємна частина навчального процесу

6 травня 2022 року

 

1Навчальний процес передбачає поєднання теоретичної та практичної підготовки, взаємозв’язків знань, умінь і навиків. Під час теоретичної підготовки здобувачі освіти опановують велику кількість спеціалізованих дисциплін.Але, як відомо, теорія повинна йти в ногу із практичною підготовкою, особливо в такій професії, як автомеханік.

В групі А-31М дистанційно проходить навчальна практика «АТП-СТО». Під час якої закріплюються знання набуті при вивченні спеціальних дисциплін. Для того, щоб проводити операції технічного обслуговування і діагностування двигуна та агрегатів автомобіля.

23

Також здобувачі освіти мають змогу проводити тренування умінь і навичок з діагностики й ремонту електронних систем управління автомобіля на спеціалізованому симуляторі.

4

Electude Simulator Challengeve дає можливість покращити навички діагностики, отримати досвід, вивчити порядок застосування сервісного інструменту та обладнання.

67

Симулятор дозволяє практикувати свої діагностичні навички в реалістично змодельованому середовищі, розширити професійну компетентність, отримати можливість освоїти більш складну і цікаву спеціалізацію.

5

Здобувачам освіти представлений набір практичних завдань різного рівня складності:

На першому етапі самостійної роботи треба навчитися виконувати діагностику і ремонт нескладних несправностей вузлів автомобілів.

Наступний крок - освоєння діагностики несправностей за скаргою замовника, коли у розпорядженні є повний набір необхідного обладнання: від манометра для вимірювання тиску в паливній рампі до сканувального обладнання і осцилографа.

Василь ФУРДЕЙ,
викладач циклової комісії інженерних та аграрних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook