День відкритих дверей на економічному факультеті

6 травня 2022 року
      5 травня 2022 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся онлайн День відкритих дверей для випускників шкіл, технікумів і коледжів. Другою частиною заходу було ознайомлення з факультетами та ННІ університету.
      Економічний факультет гостинно відкрив віртуальні двері для майже 200 майбутніх абітурієнтів та їх батьків, що мали можливість в режимі реального часу поспілкуватися з керівництвом факультету і кафедр, поставити свої запитання. Захід відвідали абітурієнти з ТНВК Школи-ліцею № 6 ім. Н. Яремчука м. Тернопіль, школи № 8 м. Києва, середної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 108 м. Києва,Овруцького ліцею № 1 Житомирської обл., Коржівської ЗОШ 1-3 ступенів Баришівської селищної ради Київської обл., Рівнянського ліцею № 5 Рівнянської сільської ради Новоукраїнського р-ну Кіровоградської обл., Навчально-виховного комплексу "Ліцей інформаційних технологій - спеціалізована школа ІІ ступеня" Олександрійської міської ради Кіровоградської обл., ВСП НУБіП України "Заліщицький ФК імені Є. Храпливого", Рівненського фахового коледжу ВСП РФК НУБіП України, ВСП "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України", ВСП "Бережанський фаховий коледж НУБІП України", Ірпінського фахового коледжу, Боярського фахового коледжу, ВСП Чернятинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету, Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ, та інших навчальних закладів.

     Загальну презентацію про економічний факультет представив його очільник, Діброва Анатолій Дмитрович, доктор економічних наук, професор.
     У цікавій та змістовній доповіді Анатолій Дмитрович ознайомив із історією факультету, його славетними випускниками, переліком спеціальностей, які можна здобути в нашому закладі освіти. Декан, наголосив на традиціях та досвіді підготовки висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки країни. Навчаючись на економічному факультеті майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів. Анатолій Дмитрович наголосив, що окрім традиційних спеціальностей та освітньо-професійних програм для випускників шкіл також доступні ОП «Міжнародна економіка», «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» та «Корпоративні фінанси».

      Далі зустріч продовжила лідер студентської організації економічного факультету Вікторія Дорошенко і розповіла яким чином відбувається навчання на факультеті, про навчальні аудиторії і лабораторії. Але основний акцент у свої розповіді Вікторія зробила на напрямках роботи студентської організації, проведенні дозвілля студентів, та як вони працюють в умовах воєнного стану.

    Аліна Васюченко, студентка ОС «Магістр» спеціальності «Економіка підприємства», яка зараз навчається у Варшавського університеті наук про життя (м. Варшава, Польща), розповіла про особливості навчання за програмою подвійних дипломів та які можливості для цього надає НУБіП України.

      З завершальним словом виступив заступник декана економічного факультету Олег Григорович Криворот, який причитав власний вірш:
Третій місяць вже гримлять гармати,
У країні йде страшна війна…
Та життя триває, поступати,
Будете, - мета у вас одна!
Віримо всім серцем в Перемогу,
Впевнені у Армії своїй,
Кличуть у НУБіП мирні дороги,
Як же не любити Київ мій!
Спеціальностей важливих є багато,
В числі лідерів наш Університет,
З нетерпінням буде всіх чекати,
Наш Економічний факультет!
Фінасисти і Економісти,
Обліковці і Біржовики,
Вас запрошуємо щиро й урочисто,
Незабутні будуть це роки!
Краща в нас матеріальна база,
Професійні всі викладачі,
Множимо добробут свій ми разом,
До щасливого майбутнього ключі!
Армії низькій уклін, спасибі,
За спокійний сон і смачний хліб,
Правильний важливо зробить вибір, -
І не сумнівайтесь, - це НУБіП!
    Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей. Майбутніх абітурієнтів цікавили вартість навчання на спеціальностях факультету, який бал ЗНО має бути для вступу на навчання за дерзамовленням, чи є можливість і за яких умов можна перейти з контрактної форми навчання на бюджетну, чи можна одночасно навчатися за двома спеціальностями, особливості навчання за системою подвійних дипломів. Окрім того були і запитання стосовно основні відмінності ОПП «Облік і аудит» від ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу». Також майбутніх вступників цікавила можливість безпосереднього отримання інформації про факультет від студентів через соціальні мережі і канали зв’язку, посилання на які надав голова студентської організації.
     
Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів та коледжів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.
 
 
Леся Воляк,
Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook