Звіт про навчальну роботу кафедри біохімії і фізіології тварин ім. М. Ф. Гулого

3 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України

 У період з 25 по 29 квітня 2022 р. всі науково-педагогічні працівники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. М. Ф. Гулого продовжили навчання здобувачів освіти у синхронному та асинхронному режимах за умов воєнного стану.

Лекції, лабораторні та практичні заняття були проведені для студентів факультетів ветеринарної медицини (спеціальності Ветеринарна медицина, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, Ветеринарне забезпечення збройних сил України), тваринництва та водних біоресурсів (спеціальність Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва), харчових технологій та управління якістю продукції АПК (спеціальність Громадське здоров’я), гуманітарно-педагогічного (спеціальність Фізична культура і спорт), а також ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (спеціальність Біомедична інженерія).
 
Під час занять розглянуто важливі фізіолого-біохімічні питання життєдіяльності людини і тварин за різних умов. Зокрема, студенти вивчали: Катаболізм й анаболізм нуклеотидів і нуклеїнових кислот, Метаболізм і його відображення в біохімічних показниках, Обмін нуклеотидів і нуклеїнових кислот, Біохімічні властивості вітамінів, Хімічні реактиви та їх збереження, Біохімія білків та амінокислот, Біохімія печінки, Фізіологія виділення, Фізіологія центральної нервової системи, Фізіологія головного мозку, Фізіологія сенсорних систем, Загальна фізіологія крові, Фізіологічні основи тренованості та методи її оцінки, Загальна фізіологія ендокринної системи та інші фундаментальні для вказаних спеціальностей теми стосовно процесів в організмі людини і тварин.
 
Зустрічі проведені з використанням різних комунікаційних платформ (Cisco Webex, ZOOM, Google Meet, Viber, e-mail, телефон), а також електронних навчальних курсів, розміщених на навчально-інформаційному порталі НУБіП України. На заняттях були присутні 18–83 % студентів. Як правило, вони не відвідували лекції та лабораторні й практичні заняття з поважних причин.
 


Бажаємо нашим здобувачам освіти успіхів у навчанні, міцного здоров'я та мирного неба. Впевнені у скорому їх поверненні до навчальних лабораторій нашого університету.

Завідувач кафедри, професор
Віктор Томчук

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook