Вітаємо переможців змагань з віджимання на брусах в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України!

1 жовтня 2014 року
НУБіП України, майданчик біля гуртожитку № 8

30 вересня на спортивному майданчику біля гуртожитку № 8 в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України пройшли змагання з віджимання на брусах.

      
Своїх представників на них виставили всі одинадцять гуртожитків студмістечка. Несподіванкою для учасників стала участь у змаганнях ще однієї команди, яку склали співробітники університету на чолі з директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитром Черкашиним.


У результаті чесної боротьби перемогу виборола команда 11-го гуртожитку, яку склали студент рибогосподарського факультету Роман Гуменюк та представники ТВППТ Валентин Чиж і Богдан Куринчук. Загалом хлопці віджались 168 разів.

        
2-ге місце з загальним рахунком 166 повторювань посіли представники 4-го гуртожитку Владислав Швайка і Олександр Скрицький (факультет землевпорядкування) та Юрій Паш (юридичний факультет).

    
А замкнули трійку лідерів з результатом 164 повторювання спортсмени гуртожитку №1 студенти лісогосподарського факультету Іван Лемішко, Євген Витриховський, Андрій Жогобко.


Абсолютним же чемпіоном змагань став мешканець 6-го гуртожитку студент педагогічного факультету Олег Паляруш, який віджався 65 (!) разів.

    

  

 

 

 

Долучайтесь до спортивного життя Національного університету біоресурсів та природокористування України!

 

ННЦ виховної роботи та соціального розвитку


 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook