Потенційним абітурієнтам презентовано освітню програму «Публічне управління та адміністрування»

30 квітня 2022 року

  

28 квітня 2022 року на базі ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України представники кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва взяли участь у проведенні Дня відкритих дверей для потенційних абітурієнтів – випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій), технікумів і коледжів, який відбувся у форматі онлайн-конференції.
В. о. директора ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко ознайомив майбутніх студентів та їх батьків про переваги практико-орієнтованого навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема на освітньо-професійній програмі «Публічне управління та адміністрування». Він відзначив високий рівень кадрового забезпечення та потужну матеріально-технічну базу випускової кафедри, де здійснюється підготовка фахівців на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти.
 
 
До зустрічі долучився відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Сергій Ковалевський. У цьому році для вступу на спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування» випускникам загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) необхідно скласти національний мультипредметний тест, який містить по 20 завдань з української мови, математики та історії України, та підготувати мотиваційний лист. Конкурсний бал вступників на основі повної загальної середньої освіти не може бути меншим за 140 балів. Випускники технікумів і коледжів можуть подати до приймальної комісії результати зовнішнього незалежного оцінювання за 2019-2021 роки або національного мультипредметного тесту.
Демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту оприлюднено на сайті Міністерства освіти і науки України.
 
 
 
В.о. завідувача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Сергій Приліпко презентував майбутнім студентам навчальний план підготовки фахівців та зосередив увагу на переліку фахових дисциплін. Протягом навчання на освітній програмі «Публічне управління та адміністрування» студенти кожного семестру вивчають іноземну мову за професійним спрямуванням, займаються у спеціалізованій лабораторії з електронного врядування, проходять практичну підготовку у Кабінеті Міністрів України, Верховній Раді України, міністерствах та інших центральних органах державної влади, органах місцевого самоврядування та громадських об’єднаннях. Колектив випускової кафедри, який представлений досвідченими фахівцями з багаторічним досвідом роботи в органах публічної влади на різних рівнях управління, сприяє працевлаштуванню випускників. До проведення занять постійно залучаються відомі політики, професіонали-практики та міжнародні експерти. Функціонування студентського наукового гуртка «Державотворець» дає змогу розвивати творчі здібності студентів, удосконалювати професійні вміння, брати участь у конкурсах наукових робіт на перемагати на студентських олімпіадах.
 
 
 
 
До презентації освітньо-професійної програми долучились професор Тетяна Кальна-Дубінюк та доцент Ірина Грищенко, які зупинились на питаннях міжнародної діяльності, академічної мобільності студентів, формування індивідуальної освітньої траєкторії, продовження навчання випускників бакалаврату на акредитованих освітніх програмах «Публічне управління та адміністрування» за другим (магістерським) та третім (освітньо-науковим) рівнями вищої освіти.
 
Консультації щодо умов вступу та навчання можна отримати на кафедрі публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва.
 
Адреса: 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навчальний корпус № 10, корпус № 10, каб. 209-212 (2 поверх).
 
Контактна інформація: тел. роб. (044) 527-87-42 або 527-86-53
тел. моб. 067-804-70-03 або 067-708-36-79 або 098-104-63-35
 
Детальна інформація про умови вступу та навчання на освітній програмі «Публічне управління та адміністрування» у 2022 р.
 
Правила прийому на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2022 році
 
Катерина Обиход,
к.е.н., ст. викладач кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook