Відкрита лекція на тему «Управління персоналом підприємств готельно–ресторанного господарства» д.е.н., професора Інни Левицької

26 квітня 2022 року

     26 квітня 2022 року відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Менеджмент готельно–ресторанного бізнесу» на тему «Управління персоналом підприємств готельно–ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанний бізнес», лекторка – Інна Левицька, д.е.н., професор, зав. кафедри готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України.

     У своєму вступному слові пані Інна запросила учасників зустрічі на День відкритих дверей Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму НУБіП України, який відбудеться 28 квітня 2022 року.

    Лекційне заняття мало традиційну структуру: нагадування теми та ключових положень попередньої лекції; пов'язання його з новим матеріалом та повідомлення теми; ознайомлення з планом; прості практичні вправи для підтримання контакту з аудиторією; презентація основних тез лекції; підведення підсумків; відповіді на питання; посилання на додаткові джерела інформації; повідомлення про наступні заняття.

 

    Для урізноманітнення методів та прийомів подання навчального матеріалу, лекторка застосовувала психоемоційні (зміна інтонації та гучності голосу, темпу подання інформації), риторичні (аргументоване доведення теорій), педагогічні (акцентування уваги на деталях, спонукання до самостійного мислення та висновків, методи стимулювання й мотивації навчально-пізнавальної діяльності, наочні).

 

    Для унаочнення лекторка застосовувала ілюстрації (як допоміжний метод при словесному) та демонстрацію (як мультимедійний супровід та технічне забезпечення під час відео-зв’язку).

 

       Загалом лекція отримала позитивні відгуки, з якими по її закінченню виступили Альона Федоришин, здобувачка ОС «Бакалавр», Валентина Бандура, д.т.н., професор та Ірина Кудінова, к.е.н., доцент. Комісія та інші присутні також високо оцінили якість проведення лекційного заняття, що підтверджують результати анкетування.


Стефанія Мосіюк., к.е.н., доцент,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook