Голова Наглядової ради Микола Томенко: повноцінний навчальний процес в Немішаєвському фаховому коледжі – відновимо

6 квітня 2022 року
     5 квітня голова Наглядової ради Національного університету біоресурсів і природокористування України Микола Томенко відвідав колектив нашого Немішаєвського фахового коледжу, який знаходиться в Бучанському районі на Київщині.

     Нагадаємо, що в період окупації частини території області російські військові на кілька днів зробили в нашому коледжі свою базу. В результаті перебування варварів і мародерів знищено та викрадено близько 100 комп‘ютерів, понищено аудиторії та розграбовано лабораторії закладу.

 

     Проте колектив коледжу на чолі з Володимиром Альохіним весь період окупації не полишав територію навчального закладу, захистив людей і максимально зберіг його інфраструктуру.
     Нині державний прапор знову майорить на території коледжу, колектив наводить лад і починає відновлювати роботу, навчальний процес.

     Від імені ректора Станіслава Ніколаєнка, вченої ради університету Микола Томенко подякував за мужність і витримку керівнику та всьому колективу й передав гуманітарну допомогу: продукти харчування та засоби гігієни.

     Відвідини коледжу були б неможливі, якби не підтримка Грецько-української торгової палати та Національної поліції.

Пресслужба 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook