Активна молодь Немішаївського фахового коледжу обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

5 квітня 2022, 19:34
ФВМ НУБіП України

Представтесь та розкажіть про себе.

− Мене звати Ткаченко Владислава Юріївна, я навчаюсь на 4 курсі відділення "Ветеринарна медицина" в ВСП "Немішаївський фаховий коледж НУБіП України". Мені 19 років. Також займаю посаду голови студентської ради в коледжі.

− На що Ви звертали увагу при виборі університету?

− Я звертала увагу на матеріально-технічну базу університету. Практичну складову, яка є дуже важливою в нашій спеціальності. Звичайно, я звертала увагу і на гарні відгуки про цей навчальний заклад.

− Як дізналися про університет та факультет ветеринарної медицини НУБіП України?

− Мій коледж є структурним підрозділом цього університету. Також багато знайомих навчалися і навчаються в НУБіП України.

− Чому обрали саме цей університет та факультет зокрема?

Факультет ветеринарної медицини НУБіП України знаходиться на першому місці в рейтингу серед ветеринарних факультетів України. Також, на факультеті, гарна практична складова. Крім того, я народилася і проживаю в місті Києві, тому цей університет знаходиться дуже зручно територіально.

− Чим вам подобається ця спеціальність?

− Мені подобається ця спеціальність своєю специфікою діяльності. Дуже цікаво лікувати та піклуватись про тварин, бо вони брати наші менші. Також мені подобається можливість розгорнуто поринути у вивчення ветеринарної медицини.

− Чи є у Вас досвід у роботі з тваринами?

− Я проходжу практику у ветеринарній клініці, де набула практичних навичок. Також в мене багато домашніх тварин, яким я постійно допомагаю.

− Які очікування від навчання в НУБіП?

− Я сподіваюся, що буде дуже цікаво та багато практики. Сподіваюся отримати досвід, який я зможу застосувати, щоб допомагати тим тваринам, які цього потребують.

− Як ви ставитесь до дистанційного навчання в умовах пандемії?

− Якщо дистанційне навчання − це цікаві лекції з різними фото-відео матеріалами, то я лише за.

− Чи є у Вас мотивація до навчання на факультеті ветеринарної медицини?

− Так, є. Адже в майбутньому хочу відкрити власну ветеринарну клініку.

− Які маєте хобі? Чи займаєтесь спортом, музикою тощо?

− Моє хоббі - це активна життєва позиція. Я завжди рада брати участь у різних громадських заходах, у волонтерстві, сприяти розвитку різних мало вивчених питань у нашому середовищі. Також я займалась багато років танцями, зараз займаюсь черлідингом. Влітку я працюю вожатою у дитячому таборі.

− Що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?

− Хотіла б побажати мати "іскринку" в очах до нашої спеціальності. Адже лише наполеглива молодь, яка палає бажанням вчитись зможе в майбутньому звернути гори.

Розмову вела Тетяна Палюх,
доцент кафедри терапії і клінічної діагностики

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook