РОБОТА НАУКОВОГО ГУРТКА «СУЧАСНА БУХГАЛТЕРІЯ»

24 березня 2022 року

 

1Дистанційний формат навчання в умовах воєнного стану не зупинив наукову діяльність здобувачів освіти економічних спеціальностей. Відбулось чергове онлайн засідання наукового гуртка «Сучасна бухгалтерія» на тему «Форми бухгалтерського обліку: ретроспектива, сучасний стан, шляхи розвитку».

2

Готуючись до засідання, гуртківці провели ґрунтовні дослідження історії виникнення форм бухгалтерського обліку та їх розвитку в умовах глобалізації інформаційних технологій і результати власних наукових досліджень представили у вигляді доповідей. 

Софія ВОРОНА представила результати власних досліджень термінології та існуючих класифікацій форм бухгалтерського обліку в Україні. Оксана ЗБОРОВСЬКА проаналізувала переваги і недоліки різних способів групування та означила їх історичні передумови. Вікторія НАКОНЕЧНА вказала на те, що форми бухгалтерського обліку, які нині застосовуються підприємствами, не вписуються у класичні методи класифікації та озвучила сучасні вимоги до форм ведення обліку. Доповіді членкинь наукового гуртка викликали жвавий інтерес та обговорення.

Наукова творчість здобувачів освіти у цикловій комісії спеціальних економічних дисциплін вже стала звичним засобом розвитку майбутніх фахівців та елементом їх професійної підготовки.

Валентина РУДНИК,
керівник наукового гуртка
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook