Увага! Розширене засідання ректорату (онлайн)

25 березня 2022, 10:00

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про життєдіяльність університету в умовах воєнного стану. Доповідає ректор, акад. Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  2. Про освітній процес та організацію завершення другого семестру 2021/2022 н.р. в умовах воєнного стану. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Шинкарук Василь Дмитрович.
  3. Звіт деканів факультетів про організацію освітнього процесу в їх підрозділах. Доповідають декани факультетів: Діброва А.Д., Кононенко Р.В., Глазунова О.Г., Братішко В.В., Коломієць Ю.В. та ін.
  4. Про діяльність відокремлених структурних підрозділів НУБіП України в умовах воєнного стану. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Шинкарук Василь Дмитрович, директори ВСП.
  5. Про фінансово-економічну діяльність університету та виплату заробітної плати в умовах воєнного стану. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, проф. Ткачук Вадим Анатолійович.
  6. Про організацію виховної роботи в гуртожитках університету. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, акад. Кваша Сергій Миколайович.
  7. Про хід заключення договорів із науково-технічних тематик. Доповідає проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, доц. Кондратюк Вадим Миколайович.
  8. Про стан реєстрації на Всеукраїнську олімпіаду НУБіП України. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  9. Різне.

Покликання для підключення:

 https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=mb7e5dd97682c1bd080a681926638bfdf

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook