Студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» продовжують вивчення фахової іспанської мови у дистанційному форматі

20 березня 2022 року
    Не зважаючи на воєнний стан, із 14 березня 2022 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відновлено навчання. Студенти та викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету активно занурилися у навчання у дистанційному та змішаному форматах.

  

   Заняття відбуваються за розкладом ІІ семестру 2021-2022 н. р. У найскладніших для країни час ми об'єднали всі сили і ресурси аби кожен студент мав доступ до освітнього процесу. Студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» продовжили вивчення фахової іспанської мови. До занять активно долучилися не лише студенти, які перебувають в Україні, але й ті, хто знаходиться за її межами.
   У цей складний час викладачі не лише проводять заняття, а й активно взаємодіють зі студентами, адже важливе значення під час воєнних дій має підтримання морально-вольових якостей, стійкості і психічного здоров’я.

   Ми живемо, працюємо, навчаємось й віримо у нашу перемогу! Слава Україні!


Тетяна Вознюк,
асистент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook