English Speaking Club «Let’s Talk» - креативний підхід набуття професійних навиків

23 лютого 2022 року

 Сучасний підприємець та менеджер є частиною глобального бізнес-середовища, що комунікує англійською мовою. Спілкування іноземною мовою є обов’язковим професійним навиком, що необхідне, як при започаткуванні бізнесу так і при роботі в бізнес-проектах та необхідною умовою кар’єрного зростання. Це важливо як для індивідуальних підприємців, власників бізнесу так для менеджерів різних рівнів. Як показує практика застосування інтенсивних курсів для отримання додаткових знань успішно працює протягом останніх років. Саме тому кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту провела зимовий інтенсив у форматі English Speaking Club «Let’s Talk».

Протягом п’яти днів студенти та викладачі кафедри обговорити англійською цікаві теми, що стосуються новітніх тенденцій в економіці та менеджменті, кейси успішних підприємців та компаній.

У перший день, що припав на 14 лютого 2022 року, говорили про День святого Валентина. Що для нас це насправді: справжнє свято чи вдалий комерційний проект?

  

Другий день зустрічі був присвячений Супер кубку 2022, що пройшов напередодні. Студенти дізналися важливі бізнес тренди, пов’язані з даною подією.

 

 

Екватор зимового інтенсиву був пов'язаний зі стартапами. Обговорили особливість стартапів в порівнянні з малим та середнім бізнесом. Викликали інтерес приклади успішних стартапів, що є в Україні.

 

 

17 лютого 2022 року, у четвертий день інтенсиву, обговорили відомі цитати видатних управлінців та підприємців.

 

Завершальний день зимового спінінг клабу присвятили Олімпійським іграм, які тривали в цей час. Як студенти так і викладачі прийшли до висновку що це вдалий приклад успішного соціального проекту.

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту щиро вдячна всім учасникам та чекає з нетерпінням весняного інтенсиву!


Тетяна Артюх,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook