Відкрита он-лайн лекція Жеплінської М.М. на тему: «Теплові процеси. Нагрівання та охолодження»
Відкрита он-лайн лекція Жеплінської М.М. на тему: «Теплові процеси. Нагрівання та охолодження»
28 березня 2022 року
1 квітня 2022 року о 8-30 (1 пара) відбудеться відкрита он-лайн лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, к.т.н. Жеплінської Марії Михайлівни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (2 курс, 1 курс стн) з навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» на тему: «Теплові процеси. Нагрівання та охолодження»
Посилання на лекцію:
https://us02web.zoom.us/j/7855969203?pwd=N1dFNHBtemxNRTZNZjNUSW15TjFMZz09