На факультеті аграрного менеджменту проводяться заняття з підготовки до здачі ЄВІ з англійської мови для вступу до магістратури

17 лютого 2022 року
   Уже не перший рік для вступу до магістратури на спеціальність «Менеджмент» та «Маркетинг» потрібно скласти обов’язковий єдиний вступний іспит з іноземної мови. У своїй переважній більшості студенти обирають складання даного іспиту з англійської мови. У цьому зв’язку, за сприяння декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука на факультеті вже третій рік поспіль працюють безкоштовні курси, завдяки яким студенти четвертого курсу ОС "Бакалавр" мають можливість підготуватися до іспиту.

 

  Курси проводяться дипломованим філологом, доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катериною Алексеєвою. Програма курсів з підготовки до ЄВІ базується на загальних, запропонованих Міністерством освіти і науки України, вимогах до підготовки до ЗНО та ЄВІ.

   До введення карантинних обмежень курси проходили в аудиторіях, а на теперішній час робота ведеться  в онлайн режимі. Для забезпечення постійного контакту зі студентами четвертого курсу спеціальності «Менеджмент» та «Маркетинг», які навчаються на курсах, організовано групу в Telegram.

 

   Під час заняття студенти спочатку знайомляться з теоретичним граматичним матеріалом за підручником Grammarway 3 видавництва “Express publishing”, а потім виконують практичні вправи з Reading та Use of English за українським посібником, призначеним для підготовки до здачі іспитів такого рівня. Такий формат проведення підготовчих занять дозволить забезпечити якісну мовну підготовку студентам для здачі ЄВІ.

 

Лариса Карпенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook