Михайлова-Горячева Софія обирає факультет ветеринарним медицини НУБіП України

11 лютого 2022, 9:05

Кожні батьки хочуть, аби їхні діти були здоровими, щасливими та успішними. Вибір професії – чи не найважливіший крок у житті кожної людини. Багато школярів та їхніх батьків заздалегідь починають цікавитися закладами вищої освіти України. І як приємно, що свій вибір 11-класниця Софія Михайлова-Горячева відає спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Під час екскурсії Софія ознайомилась із структурою факультету ветеринарної медицини, розказала про себе і поділились своїми враженнями.
- Розкажіть про себе, де навчаєтесь і чим цікавитесь.
- Мене звати Софія Михайлова-Горячева. Я проживаю у м. Київ. Навчаюсь у спеціалізованій школі №135. Дуже люблю тварин. Займаюсь спортом, а саме стрільбою.
- Чому Ви зацікавилися навчанням на факультеті ветеринарної медицини?
- У мене вдома завжди жили різні тварини, яких я дуже любила. Зараз у мене є собака, папуга і морська свинка. Я мрію навчитися лікувати тварин та допомагати їм. З часом, планую відкрити свою власну ветеринарну клініку для того, щоб щодня надавати лікарську допомогу.
- На що Ви звертали увагу під час вибору університету?
- У першу чергу, на рейтинг Університету. Лікарів ветеринарної медицини серед моїх родичів та близьких немає. Але є багато знайомих, які закінчували інші факультети НУБіП України і дуже добре відзивались про викладачів та якість підготовки фахівців на факультеті ветеринарної медицини. Мені було важливо ознайомитись з навчальною базою на факультеті ветеринарної медицини. На сайті факультету ми побачили величезну кількість інформації про факультет, тому вирішили приїхали до Університету і побачити все своїми очами.
- Яке у Вас враження від знайомства з факультетом і його структурними підрозділами?
- Мені та моєму батьку дуже сподобався факультет ветеринарної медицини і університет в цілому. Ми ознайомилися із територією університету, у 12 корпусі відвідали навчальні лабораторії та лекційні аудиторії, вразив музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім.акад. В.Г. Касьяненка з величезною кількістю унікальних препаратів, секційні зали, де займаються студенти.

Також приємно було відвідати ННВЦ Клінічний центр «Ветмедсервіс» з клінікою дрібних і продуктивних тварин, лабораторії для дослідження крові, банк крові, госпіталь для тварин, кабінети для УЗД- та рентгенодіагностичних досліджень.

Тому я впевнена, що правильно обрала університет і зараз головне - готуватися до ЗНО, щоб підійти на крок ближче до втілення в життя своєї мрії.
- Софіє, що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?

- У першу чергу, міцного здоров’я в цей нелегкий для світу час та успішного складання вступних іспитів. По-друге, упевненості в собі та реалізації всього задуманого. Нехай щастить!

Дякуємо Софії за те, що відвідала наш Університет, і бажаємо успішно вступити на омріяну спеціальність.


Розмову провів декан
факультету ветеринарної медицини
Микола ЦВІЛІХОВСЬКИЙ


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook