Кафедра земельного кадастру запросила на навчання випускників-бакалаврів Коледжу інженерії та управління Національного авіаційного університету

10 лютого 2022 року
     Традиційно факультет землевпорядкування у 2 семестрі посилює профорієнтаційну роботу. На жаль, карантинні обмеження накладають певні вимоги до таких зустрічей. Зараз усі вищі навчальні заклади перейшли у дистанційний формат навчання, тому і зустріч організували онлай.

     Випускники Коледжу інженерії та управління НАУ незабаром матимуть освітню ступінь бакалавра з геодезії та землеустрою. Де продовжити навчання у магістратурі? Звісно, вибір не простий! Сподіваємося, що спільна зустріч у форматі «круглого столу», яка відбулася 9 лютого 2022 р. допоможе студентам у виборі.
     Ініціатором та модератором зустрічі була професор кафедри земельного кадастру, член-кореспондент НААН Ірина Новаковська за сприянням представників коледжу завідувача відділенням Геодезії та землеустрою Наталії Донець та голови циклової комісії Геодезії та землеустрою Людмили Незгоди. До зустрічі також приєдналися в. о. завідувача кафедри земельного кадастру, доцент Наталія Мединська, доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько, а студентство представила магістр 1 року навчання Олена Голенко.

     Представники факультету поділилися досвідом останніх років щодо результатів вступу в магістрату і зауважили, що останні роки все більше бакалаврів обирають саме магістратуру НУБіП України. Адже саме наш факультет землевпорядкування займає лідируючі позиції щодо підготовки кадрів для землевпорядної та геодезичної галузі. Багато схвальних відгуків отримують майбутні вступники від випускників минулих років, а роботодавці, які охоче долучаються до практичної підготовки студентів, залюбки запрошують їх ще під час навчання.
     Представники від НУБіП презентували свій навчальний заклад. Розповіли чим саме, підготовка магістрів з геодезії та землеустрою на факультету землевпорядкування відрізняється від інших. Адже мало хто може похвалитися потужним науково-педагогічним складом, діючою Радою роботодавців та перевагами, які мають випускники саме НУБіП України.

     Доцент Людмила Гунько детально ознайомила учасників з умовами та термінами вступної кампанії. Поділилася корисним посиланням щодо підготовки до ЄВІ з іноземної мови. Адже в НУБіП діють безкоштовні курси з іноземної мови.
     Студенти та представники коледжу задали ряд питань щодо процедури вступу, підготовки до фахового істипу; проявили активність та зацікавленість.
     Ми бажаємо всім випускникам вдало завершити навчальний процес, не втрачати шанс отримати освітню ступінь магістра зі спеціальності «Геодезії та землеустрою, успішно склавши ЄВІ!

Наталія Бавровська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook