ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОНЛАЙН-ФЛЕШМОБ ОСВІТЯН ДО ДНЯ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

10 лютого 2022 року

 

108.02.2022р. викладачі Бережанського фахового коледжу взяли участь у всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного інтернету, який був організований Міністерством освіти України, за підтримки Google Україна.

В рамках заходу було проведено відеозустріч із представниками Міністерства освіти України та Google Україна, майстер-класи із виконанням вправ, за допомогою яких можна навчити дітей бути більш пильними, обачними, доброзичливими в соціальних мережах, розрізняти та захищатися від шахрайських ресурсів та контенту в глобальній мережі.

23

Також було презентовано посібник із безпеки дітей в інтернеті, в якому містяться вправи та рекомендації із поведінки в глобальній мережі для дітей та дорослих.

4

Під час проведення онлайн-флешмобу було зареєстровано кілька рекордів України, зокрема: найбільша кількість користувачів, що одночасно виконували цифрові вправи у віртуальних кімнатах Google for Education, понад 40 тис., та найбільша кількість навчальних закладів, які долучилися до проведення онлайн-флешмобу до Дня безпечного інтернету із зазначенням їх на віртуальній карті України.

56

Микола Пукало,
викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін
та інформаційних технологій
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook