7 лютого в Університеті успішно стартував весняний семестр 2021-2022 навчального року

7 лютого 2022 року
     7 лютого в Університеті стартував 2-й весняний семестр для студентів усіх форми навчання та освітніх програм.
 
     До занять дружно приступили майже 14 тисяч студентів денної та заочної форм навчання, серед них понад 11300 студентів бакалаврату та понад 2000 магістратури. Якщо говорити лише про здобувачів вищої освіти нашого університету, які навчаються за денною формою, то це 535 академічних груп студентів лише денної форми навчання, серед яких – 460 груп бакалаврату та 75 магістратури.
     Проведення навчальних занять у дистанційному форматі для студентів усіх курсів та освітніх ступенів заплановано до 25 лютого, а у подальшому студенти продовжать виконання графіка освітнього процесу у змішаному форматі – очно та дистанційно.
     Приємно вразило те, що студенти бакалаврату та магістратури більшості академічних груп усіх факультетів та ННІ приступили до занять майже у повному складі. У багатьох академічних групах до занять приступили 95-100% студентів.
     За результатами перевірки деканатів факультетів, дирекцій ННІ та навчального відділу університету, найкращі показники щодо відвідування студентами занять сьогодні на факультетах: землевпорядкування, інформаційних технологій, конструювання та дизайну, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ННІ неперервної освіти і туризму, аграрного менеджменту та інших.
 
     Варто зазначити, що у разі зміни епідеміологічної ситуації та рекомендацій МОН України до графіка освітнього процесу Університету будуть внесені відповідні зміни, про що студенти та викладачі будуть проінформовані заздалегідь.
Бажаємо студентам та викладачам здоров’я, творчого натхнення та успіхів у навчанні!!!
 
Оксана Зазимко,
заступник начальника начального відділу
 

    


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook