Семінар-навчання: теорія та практика забезпечення якості освітнього процесу в умовах пандемії

2 лютого 2022 року

Аспіранти університету долучилися до дводенного семінару-навчання, присвяченого питанням якості освітнього процесу. 1-2 лютого 2022 року в університеті відбувся семінар-навчання керівників підрозділів та науково-педагогічних працівників університету. Відкрив роботу семінару проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук

 

Продовжила спіч заступниця голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Єременко, яка розповіла про акредитації освітніх програм у аспекті забезпечення якості освіти, вказала на наявні проблеми в процесі проведення акредитації та шляхах їхнього спільного вирішення, окреслила основні показники якості освіти. 

 

Спілкувався з аудиторією проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, який представив особливості фінансування університету в 2022 році. Начальник наукової частини Володимир Отченашко охарактеризував показники цитованості наукових праць науково-педагогічних працівників університету, їх вплив на рейтинги ЗВО в міжнародних рейтингах. 

 

Тетяна Кіщак - директор наукової бібліотеки презентувала сучасні засоби перевірки текстів наукових, навчальних робіт на плагіат та акцентувала на необхідності дотримання академічної доброчесності. Заступник декана факультету інформаційних технологій Андрій Блозва розповів про особливості застосування платформи Cisco Webex для організації освітнього процесу. 

 

Завідувач кафедри психології Ірина Мартинюк охарактеризувала особливості навчальної мотивації студентів та провела невеликий тренінг для учасників семінару з використанням платформи Kahoot!

 

"Тішуся, що участь у семінарі нашого університету взяла Олена Єременко - заступниця голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Переконливий виступ членкині НАЗЯВО вкотре підтверджує готовність академічної спільноти реалізовувати кращі практики організації процесів і процедур забезпечення якості освітнього процесу", - говорить аспірант гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності 015 "Професійна освіта", член ГЕР 01 "Педагогіка" НАЗЯВО - Сергій Михнюк.
"Подібні семінари вкрай важливі для аспірантів, оскільки дозволяють набути нових знань, вивчити досвід досвідчених колег, обрати орієнтири для майбутньої діяльності", - ділиться враженнями аспірантка гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності 011 "Освітні, педагогічні науки" - Наталія Шакун.


Віталій Гончар
Заступник голови Ради аспірантів НУБіП України 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook