Онлайн-курси для підготовки до складання ЄФВВ тривають. В центрі уваги майбутніх вступників до магістратури НУБіП України обговорення теми: «Поняття, види та функції політики» в контексті історичних та сучасних поглядів науковців.

27 січня 2022 року

27 січня відбулась нова онлайн-зустріч студентів НУБіП, які навчаються на четвертому курсі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та готуються до складання Єдиного фахового вступного випробування. Відбулось заняття на тему: «Поняття, види та функції політики», яке було проведено доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сєкуновою Юлією.
Студенти-міжнародники пригадали та повторили поняття політики, ключові напрями розвитку політики, характерні особливості зовнішньої, внутрішньої політики та її основні види й функції. Також учасники прослідкували еволюцію розвитку поняття політики з часів Платона і до сьогоднняю.

     

     

Розмова відбулася в теплому дружньому форматі, студенти ділилися з лектором своїми оцінками окреслених питань, намагаючись більш повно та ґрунтовно сформувати власне бачення.

 

Юлія Сєкунова,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook