Зміцнення матеріально-технічної бази факультету тваринництва та водних біоресурсів триває

26 січня 2022 року
     Для ефективного і дієвого функціонування будь-якого підрозділу університету, підготовки фахівців сучасного рівня, затребуваних на ринку праці, необхідна відповідна матеріально-технічна база. Активні роботи по її поліпшенню сьогодні тривають на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, розповідає декан Руслан Кононенко.

     Зокрема, це стосується навчальних та навчально-науково-виробничих лабораторій кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.

     Завдяки активній співпраці з радою роботодавців, у навчальному корпусі № 7а в лабораторії технологій виробництва продукції свинарства замінено усі навчальні стенди на сучасні, виготовлені за сприяння компанії Weda (Німеччина) ‒ партнера факультету. У лабораторії технологій виробництва продукції птахівництва під керівництвом доцента Миколи Ліхтера йде активна робота до підготовки інкубації яєць різних видів птиці та оснащенню кліткових батарей для її утримання. Після бетонування підлоги у приміщенні лабораторії вівчарства та козівництва встановлюються нові клітки для утримання худоби.

     Продовжуються і ремонтні роботи в кімнатах гуртожитку № 11, де проживатимуть майбутні студенти факультету. 8 кімнат, звільнених після отримання дипломів магістрами, вже готові прийняти нових мешканців – майбутніх першокурсників, які будуть зараховані на факультет за результатами вступної кампанії 2022 року. На черзі – ще 10.

     Одним словом, робота на факультеті тваринництва та водних біоресурсів кипить.

Ірина Кушніренко
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook