Семінари для «Фактор-Медіа» проводить професорка Марина Навальна

21 січня 2022 року
Триває співпраця кафедри журналістики та мовної комунікації з ТОВ «Фактор-Медіа» (м. Харків). Власне «Factor.Media» – медіакомпанія, що з'явилася як результат еволюційного розвитку Видавничого будинку «Фактор»: підприємство з 26-річною історією, лідер на ринку інтернет-рішень та періодичних видань для бізнесу.

Упродовж кількох тижнів професор кафедри журналістики та мовної комунікації, доктор філологічних наук Марина Навальна проводить семінари для співробітників медіакомпанії з журналістської майстерності, зокрема щодо підготовки текстів, заголовкових комплексів тощо.
– Головні принципи роботи медіакомпанії – компетентність та професіоналізм, – пояснює професорка Марина Навальна. – Понад 100 тисяч фахівців по всій Україні довіряють «Фактор-Медіа» і є відданими передплатниками видань уже понад 20 років. «Фактор-Медіа» надає найширший асортимент журналів та газет для бухгалтерів, аудиторів, юристів, кадровиків, економістів, підприємців, працівників бюджетних організацій. Найкращі сертифіковані експерти України допомагають розібратися у складних професійних завданнях та отримати цінні знання. «Фактор-Медіа» керує найбільшими професійними майданчиками для бухгалтерів в Україні. Крім того, що компанія прагне до удосконалення та ефективності, зокрема в підготовці текстів, про що йшлося в межах планів семінару, нам, і науковцям, і нашим студентам-журналістам, «Фактор-Медіа» – приклад успішної медійної діяльності.

Співпраця науковців та практиків триватиме, оскільки успішні галузеві видання – хороший приклад управління, комунікації не тільки для майбутніх працівників медіа, а ще й приклад співпраці зі споживачем інформації в умовах конкуренції.

Під час семінарів йшлося про низку проблемних питань у сучасній журналістиці, зокрема галузевій. Кафедра журналістики та мовної комунікації і «Фактор-Медіа» у процесі обговорення наступних спільних проєктів.

 

Олена Балалаєва,
доцент кафедри журналістики та мовної комунікації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook