Стали відомі учасники І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2022 року на факультеті ветеринарної медицини

20 січня 2022 року

20 січня 2022 року відбулося засідання конкурсної комісії у складі: голови комісії, директора НДІ здоров’я тварин, доцента Голопури С. І., членів комісії: заступників декана, доцентів Деркача С. С. та Жука Ю. В., завідувача кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Іщенка В. Д., професора, академіка Академії наук вищої освіти України Карповського В. І., заступника директора НДІ здоров’я тварин зі студентської наукової роботи, старшого викладача Бокотька Р. Р. На засіданні комісії відбувся відбір студентських наукових робіт для їх заслуховування на І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на факультеті ветеринарної медицини.
Для розгляду комісією надійшло 18 робіт, що претендували на участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Студентам-науковцям та їх керівникам, які подали наукові праці до конкурсу, дякуємо, а тим, чиї роботи були відібрані комісією до заслуховування, бажаємо успішних виступів та перемоги в І етапі Конкурсу!


Заступник директора НДІ здоров’я тварин
з питань студентської наукової роботи,
старший викладач, к. вет. н. Бокотько Р. Р.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook