Підготовка до акредитації ОНП PhD «Право»

10 січня 2022 року
     Між Новорічними та Різдвяними святами за ініціативи проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші пройшла нарада з питань обговорення ключових аспектів підготовки освітньо-наукової програми третього рівня 081 «Право» до проходження акредитаційної експертизи НАЗЯВО, котра відбудеться 24-26 січня.

     До зустрічі були залучені декан юридичного факультетуОлена Яра, заступниця декана – Олена Улютіна, гарант ОНП «Право» – Віктор Ладиченко, завідувач відділу аспірантуриВіталій Вакуленко та голова ради аспірантів – Сергій Михнюк.
     Сергієм Миколайовичем Квашою при обговоренні були підняті питання особливостей проходження акредитації ОНП PhD в Університеті. Учасники наради спільно проаналізовали проєкт майбутньої програми онлайн-візиту експертів НАЗЯВО, деталізували процедуру проходження експертизи від першої зустрічі до підписання Національним агентством рішення про видачу сертифікату.

    Проректор проаналізував досвід попередніх акредитацій, а також наголосив декану та гаранту про необхідність максимальної концентрації зусиль задля розкриття усіх позитивних практик та наявних можливостей підготовки докторів філософії за ОНП «Право».

    «Лише спільними зусиллями ми досягнемо позитивних результатів», – зазначив завідувач відділу аспірантури.

Сергій Михнюк,
голова ради аспірантів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook