Суд визнав дії НУБіП по прибиранню аварійних, засохлих дерев правомірним

25 грудня 2021 року

     24 грудня 2021 року Окружний адміністративний суд міста Києва прийняв рішення, яким фактично визнав дії працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України щодо видалення аварійних сухостоїв на своїй території правомірними.

 

     Постанова суду також скасовує і визнає неправомірною позапланову перевірку Державної екологічної інспекції, акти та претензії, які сформовані за результатами перевірки.

 

     Нагадаємо, навесні цього року, діючи абсолютно в правовому полі з наявністю необхідних документів та дозволів працівники університету зрізали аварійні, засохлі дерева на території вишу. Група псевдоекологів та уведених в оману місцевих мешканців безпідставно, не беручи до уваги об'єктивну необхідність, загрозу безпеці і життю людей, незважаючи на наявність дозволів, виступили проти. На їхні звернення до правоохоронних органів, Держекоінспекції суд поставив крапку. А п'ятнадцяти тисячна громада університету, місцеві мешканці, гості унікального ботанічного саду, школярі та відвідувачі дитячого садка неподалік і надалі почуватимуться безпечно, адже аварійні дерева не загрожують їхньому життю.

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook