Засідання навчально-методичної ради

22 грудня 2021, 13:00
онлайн

Засідання навчально-методичної ради університету відбудеться 22 грудня о 13:00 в режимі онлайн.

 

1. Про проведення самоаналізу освітніх програм  (доповідає – Л. Кліх)

2. Про затвердження Правил прийому на навчання до НУБіП України у 2022р. (доповідає – С. Ковалевський)

3. Про правила прийому  на навчання для закладів фахової передвищої, вищої освіти у відокремлених структурних підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2022 рік. (доповідає – О. Санченко)

4. Про затвердження голів Екзаменаційних комісій зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки кадрів до вимог освітньої програми та присвоєння їм еваліфікації за ступенями бакалавра та магістра на 2022 рік (базовий заклад НУБІП УКРАЇНИ)  та голів екзаменаційних комісій у всіх ВСП НУБіП зі встановлення відповідності рівня підготовки кадрів до вимог освітньої, освітньо-професійної програм та присвоєння їм кваліфікації: магістр, бакалавр, молодший спеціаліст, фахового молодшого бакалавра на 2022 рік  (доповідають - О. Зазимко, О. Санченко)

5. Про затвердження План-графіку підвищення кваліфікації керівних працівників, фахівців агропромислового комплексу України, науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів вищої та фахової передвищої освіти в ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України у 2022 році (доповідає – O. Ковальова)

6. Про відкриття міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О.Майнової НУБіП України» за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (доповідає – А. Діброва)

7. Про організацію та порядок проведення відеозаписів лабораторних та практичних занять НПП університету (доповідають – В. Шинкарук, Я. Рудик)

8. Про затвердження видання  "Про результати навчальної та методичної роботи за 2021 рік" (Зазимко О.В.)

9. Про результати роботи комісії з академічної доброчесності у 2021 році (доповідає – Т. Кіщак)

10. Про рекомендацію до друку рукописів підручників та навчальних посібників (доповідає – Д. Касаткін)

11. Різне

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook