59 випускникам факультету аграрного менеджменту присуджено освітній ступінь «Магістр»

13 грудня 2021 року
10 грудня на факультеті аграрного менеджменту вручили дипломи магістра 59 випускникам за освітніми програмами «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Адміністративний менеджмент», «Маркетинг»  заочної форми  навчання.
   З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Анатолій Остапчук, який побажав щоб здобуті знання в університеті неодмінно допомогли досягнути бажаної мети, не зупинятися на досягнутому і завжди прагнути до нових знань. Декан зазначив, що двері Alma-mater завжди відкриті для випускників.
   До привітань долучились завідувачі кафедр менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська, адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віталій Луцяк, маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, економічної теорії Микола Талавиря, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко.
 
 
 
 
 
   
 
 
   Вітальне слово прозвучало і від випускників. Магістр освітньої програми «Адміністративний менеджмент» Галина Верес подякувала колективу факультету аграрного менеджменту та запросила до подальшої співпраці. 
   Випускник освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» Богдан Кізюн, у своєму виступі відзначив високий професіоналізм викладачів та побажав магістрам кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. 
 
 
 
 Вітаємо випускників! Нехай Вам щастить у нових звершеннях!
 
Заступник декана факультету 
Лариса Карпенко 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook