Студентів-дипломників і аспірантів кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка запрошуємо взяти участь у проєкті Skills Up Camp.

2 грудня 2021 року
м. Київ НУБіП України

 

Студентів-дипломників і аспірантів кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка  запрошуємо взяти участь у проєкті Skills Up Camp. Національна програма розвитку лідерства та кар'єрних можливостей молоді». Участь можуть брати студенти всіх спеціальностей. 

 

Відкриття кейс-чемпіонату  відбудеться 5 грудня о 15:00 (онлайн). Для участі у заході необхідно пройти індивідуальну коротку реєстрацію  — https://bit.ly/2YOYdGg

"На заході розкажемо про деталі проєкту, організаторів та механіку участі. Познайомимося та поспілкуємося з  представниками територіальних громад- кейсодавців. Це реальний шанс для кожного учасника доєднатися до екологічних та соціальних змін в регіонах.

Переможців кейс-чемпіонату чекає безліч приємностей, подарунків від організаторів та громад", - розповіли організатори заходу. 

Проєкт відбувається у два етапи: 1 етап. Навчання молоді та викладачів на онлайн-курсі «Case study: як вирішувати складні завдання у бізнесі та житті». Що важливо — курс є інклюзивним: доступним для людей з порушеннями слуху/зору. На курсі студенти дізнаються як: 

— Аналізувати та структурувати кейс, щоб побачити усі варіанти дій

— Генерувати нові ідеї та працювати з гіпотезами

— Шукати та критично оцінювати інформацію

— Збирати команду, будувати її роботу

— Готувати презентацію та презентувати свої ідеї

— Думати як ТОП-менеджер — під час навчання, роботи та у повсякденному житті 

Курс вже стартував та доступний для перегляду на платформі Рrometheus

2 етап кейс-чемпіонат по вирішенню викликів територіальних громад.  Команда CASERS зібрала 5 найцікавіших та найактуальніших кейсів, з яким сьогодні стикаються територіальні громади та вирішення яких буде мати безпосередній вплив на життя людей та розвитку цілих територій. 

  1. Кейс від Генічеської ТГ “Боротьба з медузами на узбережжі Азовського моря”
  2. Кейс від Диканської ТГ “Розвиток туристичного потенціалу громади”
  3. Кейс від Здолбунівської міської ТГ “Молодіжна інфраструктура: як дотримати баланс між бажаним і справжньою потребою”
  4. Кейс від Куяльницької ТГ “Запровадження переробки сміття та зменшення засмічення громади”
  5. Кейс від Таращанської ТГ “Розробка презентації земельної ділянки для інвестора”

Що отримають учасники? 

➔ знання про методику case study — метод навчання, що зародився в Гарварді та набув популярності у кращих ЗВО Європи та світу,

➔ досвід вирішення реального завдання від ТГ; 

➔ можливість застосувати здобуті на курсі знання на практиці;

➔ всі учасники, що подадуть рішення кейсу, отримають сертифікат про участь у проєкті;

➔ фірмові подарунки від організаторів за кращі рішення; 

➔ фіналісти отримають персональні консультації з менторами проєкту; \

➔ ексклюзивні подарунки від громад: відпочинок на морі, прогулянка на каяках, екскурсії у територіальні громади, майстер-клас від віцечемпіона Європи з самбо та багато інших цікавинок. 

 

Більше деталей та опис чемпіонату можна переглянути на сторінці проєкту за посиланням: https://casers.org/cases/skillsup-5-keys-v-v-d-gromad-ukra-ni



До слова, громадська організація “CASERS” вже 5 років розвиває практичну освіту в Україні шляхом залучення бізнесу, органів державної влади, громад до організації навчальних кейс-чемпіонатів для студентів, що ґрунтуються на методі case study. 

Іван Роговський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook