«У ветерана мирний настрій» - відкрила двері виставка картин Василя Моісєєва

4 грудня 2021 року

 1 грудня 2021 року студенти, викладачі та співробітники НУБіП України, ветерани бойових дій, діячі культури та мистецтв відвідали виставку художніх робіт Василя Моісєєва «У ветерана мирний настрій» у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця». Виставка картин була присвячена Дню Збройних сил України.

 

  

Співробітники кафедри культурології НУБіП України відкрили виставку художніх робіт музичним привітанням.

 

Після привітання запрошених гостей Василь Моїсєєв презентував свої роботи. Автор зазначив, що на виставці немає картин, на яких зображено біль, жах, страх, смерть, кров. Найжорстокіші випробування і нелюдські страждання, колосальні жертви і скалічені долі, загублене дитинство і втрачена юність – така ціна війни. З болем та сумом ми сьогодні говоримо про воєнні дії на території України. Наша земля втомилася від війни. І найбільше бажання сучасних українців – мир! Тому всі картини про мирне життя.

Після промови автора картин хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих бійців. Згадали в цей день у думках і молитвах кожного, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу.

Сергій Мінін,
студент 1 курсу спеціальності «Журналістика»

 

 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook