Робота гуманітарно-педагогічного факультету не має кордонів

5 грудня 2021 року

З метою розширення форм профорієнтаційної роботи в університеті запроваджено проведення наукового гуртка «Іноземна філологія» для учнів КЗ ІМР «Ірпінського академічного ліцею НУБіП України». Викладачі кафедри англійської філології, романо-германських мов і перекладу, англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей щомісяця проводять практичне заняття для учнів 11 класів, де формують навички комунікативної компетенції на основі взаємопов’язаного мовленнєвого, соціокультурного і мовного розвитку, відповідно до їхніх вікових особливостей на базі реальних комунікативних ситуацій у чотирьох видах мовленнєвої діяльності.

Заняття гуртка проводяться іноземною мовою з опорою на вже вивчену тематику, запропоновані теми сприяють узагальненню та розширенню знань. Заняття створюють можливості для повторення, автоматизації засвоєного раніше лексико-граматичного матеріалу та збагачення мовного потенціалу старшокласників. Лексико-граматичний запас учнів поповнюється за рахунок мовних явищ. До роботи залучаються культурологічні тексти різних стилів, автентичні аудіо та відео матеріали, довідкова література, Інтернет ресурси, матеріали засобів масової інформації.

Гурток «Іноземна філологія» – місце зустрічі прогресивних молодих людей, яким не байдуже їхнє майбутнє, які усвідомлюють значущість володіння англійською мовою у ХХІ столітті і вважають себе громадянами європейського суспільства, які прагнуть відкрити інформаційну скарбницю світових імен та досягнень. Живі дискусії, батли, обговорення актуальної інформації, коментарі відомих гостей, читання корисних статей – все це характеризує засідання гуртківців.

Ганна Медяник,

асистент кафедри англійської філології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook