4 гуртожиток: боротьба за титул «Володар ракетки»

29 листопада 2021 року
     26 листопада у 4 гуртожитку, що на Бурмистенка з легкої руки студентської ради відбулись змагання із настільного тенісу серед мешканців. За ініціативи студентства, із зібраних коштів самих мешканців, придбано тенісний стіл для гри.

     Голова студентської ради Анастасія Березюк, попри карантинні обмеження, зуміла організувати дозвілля студентів з дотримання усіх санітарно-епідеміологічних заходів, як говорить сама дівчина, основним завданням її роботи є скоординувати завзяття мешканців у потрібне русло, люди, які грають в настільний теніс, не лише підтримують свою фізичну форму, а й розвиваються інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.
     У турнірі взяли участь 5 гравців з юридичного факультету та 5 із факультету землевпорядкування. Учасники показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м'ячі й прораховувати удари. Компетентне журі оцінювало успішні виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця, а також відзначало командну гру.

     Протистояння було запеклим, кожен горів бажанням здобути перемогу та стати найкращим володарем ракетки 4 гуртожитку. Цього разу, перемогу виборов студент Олександр Вертелецький, голова студентської організації факультету землевпорядкування.
     Переможець отримав приємний подарунок від студентського активу гуртожитку: професійний набір для настільного тенісу аби він зміг покращувати навички у грі та не втрачати форму. Інші учасники отримали грамоти та захоплені погляди друзів!

     Студентська рада 4 гуртожитку – це, перш за все, команда, ідеї та організація, яка кожного разу намагається організувати усім мешканцям насичене життя з незабутніми спогадами!


Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook