Увага! Інформація щодо організації вакцинації викладачів, співробітників і студентів 25 листопада 2021 року!

24 листопада 2021 року

   Місце проведення вакцинації науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів (членів їх родин) університету: читальна зала гуртожитку №11 студентського містечка, за адресою: вул. Генерала Родімцева, 7 б.


Для перегляду списків натиснути тут:
Графік та списки контингенту викладачів, співробітників та студентів,
які ревакцинуються 25 листопада 2021 року


    Запрошуємо викладачів, співробітників та студентів зазначених в списку і графіку на щеплення від Covid 19, у визначений час з 10-00 до 18-00!

     В університеті продовжується вакцинація науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів. Наразі адміністрація КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського р-ну м. Києва, надала необхідну кількість доз препарату Вакцина Pfizer-BioNTech – це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer та CoronaVac, тому імунізація проводиться серед викладачів та студентів інститутів та факультетів, які виявили особисте бажання щепитися.
   Нагадаємо, що в Університеті оперативним штабом по протидії пандемії Covid 19, затверджено етапи проведення вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 у структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України, відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України № 213 від 09.02.2021 року.
     За погодженням з адміністрацією КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського р-ну м. Києва, розроблено і затверджено дорожню карту вакцинування науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів університету.

ПОРЯДОК ВАКЦИНАЦІЇ (АЛГОРИТМ)

Оперативним штабом сформовано коло відповідальних осіб за організацію і проведення вакцинування:
Списки бажаючих пройти вакцинацію НПП, співробітників та студентів формують керівники структурних підрозділів університету. Подаються списки в оперативний штаб для узагальнення і розподілу згідно визначених пріоритетів.
Узагальнення і формування списків бажаючих пройти щеплення (завчасно надсилаються списки бажаючих осіб вакцинуватися не пізніше - за дві доби до дати вакцинації (інститутами і факультетами, службами проректорів)) викладачі, студенти та допоміжний склад на імейл - [email protected].
Погодження списків співробітників здійснюється:
Головою оперативного штабу, проректором з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергієм Квашою;
Проректором з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадимом Ткачуком;
Головою профспілкової організації співробітників університету Ростиславом Тарасенко;
Головою первинної профспілкової організації студентів і аспірантів Олексієм Мельником.
Розподіл обов`язків між членами оперативного штабу:
- Організація доставки лікарів з поліклініки, організація реєстрації та прийому співробітників на щеплення, аналіз списків осіб які пройшли щеплення і які з певних причин не пройшли, але бажають в подальшому його пройти - член оперативного штабу Геннадій Ржевський;
- Обладнання і забезпечення необхідним інвентарем та меблями приміщення, антисептичними засобами, питною водою для проведення щеплення - член оперативного штабу Сергій Стецюк;
- Реєстрація на вакцинування співробітників та студентів згідно визначених списків, надання психологічної допомоги і консультування співробітників під час вакцинації - провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ Ірина Курінна;
- Супровід пільгових категорій співробітників, розгляд скарг і побажань співробітників під час вакцинування - начальник відділу соціальної роботи Віктор Потебня.


Протипоказання
Усі вакцини від COVID-19 не можна використовувати у разі:
-важкої алергічної реакція на їхні компоненти чи попередню дозу;
-гострого захворювання (температура тіла вище 38,5ºC);
Вакцину CoronaVac/Sinovac Biotech не можна застосовувати, якщо:
-ви вагітні чи годуєте грудьми;
-маєте синдром Гійєна-Барре в анамнезі.

мРНК-вакцину виробника Pfizer/BioNTech не можна використовувати, якщо ви маєте:
- тяжку алергічну реакцію після першої дози вакцини або до будь-якого з її компонентів (наприклад, анафілактичний шок тощо);
- негайну алергічну реакцію будь-якого ступеня тяжкості на першу дозу вакцини мРНК COVID-19 або будь-якого з її компонентів (включно з поліетиленгліколем) після введення вакцини;
- негайну алергічну реакцію будь-якого ступеня тяжкості на полісорбат.

Реакції на вакцину
Вакцинація від COVID-19 допоможе розвинути імунітет до вірусу. Ваш організм може певним чином реагувати на вакцину, це означає, що ваше тіло вибудовує захист.
Такі реакції на місці щеплення є нормальними:
біль;
набряк.
Також можуть виникнути такі загальні реакції:
гарячка;
озноб;
головний біль;
втомлюваність.
Ці реакції є нормальними та минають за кілька днів після вакцинації.
Якщо ви відчуваєте дискомфорт, зверніться до лікаря за рекомендаціями. Також ви можете так полегшити місцеві симптоми:
накладайте прохолодні компреси на місце щеплення;
легко розминайте руку, в яку робили щеплення;
пийте багато рідини.

 

Також нагадуємо, що якщо ви раніше отримали вже документи про вакцинацію із терміном на пів року, вам необхідно:

COVID-сертифікат у застосунку Дія - оновити його протягом місяця до завершення терміну його придатності.

Для цього потрібно видалити попередній COVID-сертифікат та згенерувати новий;
Міжнародне свідоцтво про вакцинацію від COVID-19 - після закінчення дії поточного документа (180 днів) звернутись до свого сімейного лікаря та отримати нове міжнародне свідоцтво (воно буде дійсне ще пів року). 


Оперативний штаб університету 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook