Підсумки ІІІ Всеукраїнського конкурсу творчих робіт імені Віктора Петровича Поліщука

19 листопада 2021, 23:46

    Вже гарною традицією в українському бджільництві склалось проведення Всеукраїнського конкурсу творчих робіт ім. В.П. Поліщука у стінах славетного НУБіП України, у якому Віктор Петрович пропрацював понад 60 років. У цьому році вже втретє на кафедрі конярства і бджільництва відбулась ця щорічна подія. Основною метою конкурсу є виявлення обдарованих дітей, сприяння реалізації їх здібностей, стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді, популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій у галузі бджільництва, залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до активної роботи з обдарованою молоддю.

    Приємно відзначити, що цього року на адресу оргкомітету було надіслано понад 70 робіт, які було оцінено у чотирьох номінаціях: наука, творча робота, технологічна розробка та мистецтво. Роботи надходили із різних куточків України, як із шкіл, так і з середніх та вищих навчальних закладів. На відміну від минулого року вразило те, що збільшилась кількість учасників із нашого університету. Так із факультету аграрного менеджменту спеціальності менеджмент було представлено 20 доповідей, маркетингу – 18. З факультету ветеринарної медицини – 5 доповідачів. У цьогорічному конкурсі вперше були представники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Не менш активними були і студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів. Як відмітили члени журі, інтерес до самого конкурсу та якість поданих робіт щорічно покращується.

     Для підведення пісумків в он-лайн режимі членами комісії було відібрано і заслухано кращі роботи. І 12.11.2021 року під керівництвом авторитетного науковця, професора Броварського В.Д. проведено їх заслуховування. Конкурс пройшов у жвавій та дружній атмосфері.

   Учасники конкурсу отримали нові знання, а особливо приємні враження і незабутні емоції подарували роботи мистецької номінації. Кращі роботи відмічені дипломами.

 

    Щиро вітаємо переможців та їхніх наукових керівників! Бажаємо нових наукових досягнень, чекаємо вас в наступному році з новими цікавими роботами!

    До зустрічі на IV Всеукраїнському конкурсі!

Завідувач кафедри М.Повозніков

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook