Магістри кафедри земельного кадастру успішно пройшли атестацію!

12 листопада 2021 року
     Відповідно до нормативних документів, що діють в НУБіП, а також індивідуальних планів, магістри факультету землевпорядкування 1 року навчання звітують про первинну роботу над обраною тему досліджень. Три місяці, за які здобувачі визначились з актуальними питаннями галузі, разом з науковими керівниками склали план дослідження, опрацювали наукові джерела та розпочали написання магістерської роботи.

     14 магістрів першого року навчання закріплені кафедрою земельного кадастру, яку нині очолює доцентка Наталія Мединська. Саме вона головувала на засіданні кафедри, де заслухали їх звіти. Здобуачі доповіли про мету, завдання та методи дослідження по темі магістерських робіт та презентували теоретичну складову. Більшість з них вже підготували наукову статтю чи доповідь на наукові конференції, як частину апробації досліджень.
     Магістри гідно представили перший етап виконання магістерської роботи, чітко відповідали на запитання, отримали позитивні відгуки від наукових керівників та настанови щодо подальших дій.


     Наступний етап роботи здобувачів буде направлений на підготовку основних розділів дослідження. Можливо хтось виявить бажання представити результати роботи на всеукраїнських студентських наукових конкурсах, або ж братимуть участь у науково-дослідній роботі факультету. Побажаємо їм лише успіхів!

Наталія Бавровська,
доцентка кафедри земельного кадастру

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook