Служба закладів харчування

Основними напрямами діяльності є:

- громадське харчування;

- навчально-виробнича діяльність у сфері харчових технологій та з виробництва і переробки харчової продукції;

- надання послуг відносно задоволення потреб споживачів у харчуванні під час проведення семінарів, нарад, інших подій;

- організація банкетів, виїзних обслуговувань (кейтерингів), кава-брейків, фуршетів з організуванням дозвілля або без нього;

- реалізація кондитерських та кулінарних виробів, напоїв, соків, молочних та інших продуктів та виробів, в т.ч. виносна торгівля;

- надання робочих місць для студентів НУБіП України та використання Центру як бази для проходження навчально-виробничої практики.

Служба безпосередньо підпорядкована проректору з науково-педагогічної діяльності та економічних питань.

До складу входять:

- центральна студентська їдальня;

- пекарня;

- буфети-їдальні навчальних корпусів та буфети студентських гуртожитків;

- кіоски НУБіП України (лотки, павільйони, ін.);

- їдальні НДГ та ВНЗ І-ІV рівнів акредитації НУБіП України та Ялтинського ННЦ біології і екології субтропічних рослин та ландшафтознавства НУБіП України (подвійне підпорядкування);

- плодо- і овочесховище.

 

Основними завданнями є:

- забезпечення студентів, аспірантів, докторантів, працівників НУБіП України та інших споживачів гарячим харчуванням та стравами встановленого асортименту в ресторанах, їдальнях, кафе (кафетеріях), буфетах тощо;

- організація дієтичного та пільгового харчування визначених категорій студентів, аспірантів, докторантів та працівників НУБіП України;

- виробництво та реалізація продовольчої продукції власного виробництва, реалізація сільськогосподарської продукції НДГ, науково-виробничих лабораторій, інших структурних підрозділів НУБіП України в їдальнях, кафе, буфетах, на лотках, в кіосках, магазинах тощо;

- організація банкетів, виїзних обслуговувань (кейтерингів), кава-брейків, фуршетів з організуванням дозвілля або без нього;

- реалізація кондитерських та кулінарних виробів, напоїв, соків, молочних та інших продуктів і виробів, в т.ч. виносна;

- надання науково-консультаційних, освітніх, інформаційних та інших послуг, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.01.1997 р. № 38 “Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися державними навчальними закладами” та інших нормативно-правових актів;

- забезпечення культурного і духовного розвитку студентів НУБіП України та працівників Центру;

- пропаганда культури харчування та способу здорового харчування  споживачів із використанням екологічно чистої продукції НДГ НУБіП України;

- здійснення заходів щодо охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів.

На базі студентської їдальні працює цех кондитерських та хлібобулочних виробів який співпрацює з фінською компанією «Лейпурін» щодо виробництва та покращення якості продукції, впровадження новітніх технологій, вироблена продукція власного виробництва реалізується через мережу буфетів.

 

Директор

МИРОНЧУК Жанна Анатоліївна