Організація освітнього процесу в умовах пандемії - тема зустрічі старост та наставників з адміністрацією факультету аграрного менеджменту

11 жовтня 2021 року
   8 жовтня на факультеті аграрного менеджменту відбулася онлайн зустріч старост, заступників старост та наставників академічних груп з адміністрацією факультету, де було обговорено питання відвідування занять, проміжну атестацію, моніторинг стану здоров’я студентів та викладачів, дотримання санітарних норм під час пандемії. 

   Декан факультету Анатолій Остапчук наголосив на необхідності стовідсоткової присутності на онлайн та офлайн заняттях студентів, забезпенні ефективної комунікації з викладачами, вчасності виконання завдань на навчально-інформаційному порталі Elearn, виборі тематик випускних бакалаврських та магістерських робіт студентами 4 курсу та магістрами 1 року навчання, а також підготовки до захистів магістрів 2 року навчання, дотриманні вимог та правил перебування в навчальних корпусах, проживання в гуртожитку, злагодженої роботи наставника, старости та студентів академічних груп.  
   Староста та наставник кожної академічної групи прозвітували про ситуацію з відвідуванням занять, станом здоров’я студентів групи, обговорили поточні питання навчання та побуту. 
 
   Заступник декана Людмила Чорненька проінформувала присутніх про умови та терміни проміжної атестації, яка проводиться деканатом щосеместру, має на меті визначення рівня знань студента з програмного матеріалу змістового модуля, отриманих під час усіх видів занять і самостійної роботи.
   Заступник декана Лариса Карпенко зауважила на необхідності проведення зустрічей студентів з наставниками, щоденного моніторингу стану здоров’я. Вона нагадала, що студенти, яким виповнилось 18 років мають можливість вакцинуватись від коронавірусної хвороби COVID-19, а у випадку появи симптомів захворювання негайно повідомляти наставника та адміністрацію факультету.
   На зустрічі були обговорені інші питання навчального та виховного процесу на факультеті аграрного менеджменту.
 
 Лариса Карпенко,
Заступник декана факультету
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook