Перший пріоритет – енергетика і автоматика. Старшокласники міста Києва та Київщини відвідали НУБіП України

30 вересня 2021 року
    Ще не втихли турботи вступної кампанії 2021 року, а Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно відкрив свої двері абітурієнтам уже наступного року.

    Масштаб стадіонного формату та змістовне наповнення загальноуніверситетських заходів не залишив байдужим жодного відвідувача університету.

    Програма передбачала відвідування алеї Слави університету, музеїв, ботанічного саду та багатьох інших цікавинок НУБіП України.

    Зустріч з ректором університету академіком Станіславом Ніколаєнком та його запальна промова, напевне, закарбується у присутніх на все життя.

     Серед основних місць комунікації з представниками інститутів і факультетів – виставкові зони досягнень освітніх і наукових шкіл, представництво кафедр військової підготовки, фізичного виховання та культурології.

     Формат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження теж був достатньо насиченим. На облаштованому майданчику перед 8 навчальним корпусом ми гостинно зустріли школярів з Обухівського, Кагарлицького, Богуславського, Фастівського районів.

 

     А потім були відвідини кафедр автоматики та робототехнічних систем, теплоенергетики, електропостачання, електротехніки, електромеханіки та електротехнологій з оглядом лабораторій, зустрічами зі студентським самоврядуванням, майбутніми викладачами.

      Загалом на чотирьох випускових кафедрах інституту побувало близько 100 вступників з Пісківської гуманітарної гімназії, Тетерівської ЗОШ імені Ніні Сосніної, Обухівського академічного ліцею №4, Фастівського академічного ліцею №2, Обухівський академічний ліцей ім. Володимира Мельника та Немішаївського фахового коледжу НУБіП України.

    ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлює щиру подяку Людмилі Глушко (Обухівська РДА), Надії Омельченко (Кагарлицька ОТГ), Наталії Рожанській (ЗОШ №1, м. Кагарлик), Віті Балуновій (ЗОШ, м. Богуслав), Тетяні Антоненко (директору гімназії №59, м. Київ) за високий професіоналізм та сприяння нашому університету залучити до своїх лав найкращих вступників.

     Переконані, що багато з тих, хто сьогодні завітав до нашого інституту через рік оберуть фах електроенергетика, автоматника, теплоенергетика та біомедичного інженера.

     «До зустрічі на Дні посвяти у студенти НУБіП України в 2022 році!» - сказали ми одне одному на завершення дня відкритих дверей…


Лілія Мартинюк,
координатор з організації дозвілля студентів
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook