Співпраця компанії ВіЯр та кафедри технологій та дизайну виробів з деревини: екскурсія для першокурсників

16 вересня 2021 року
ВіЯр, бул. Вацлава Гавела 16

   16 вересня першокурсники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини з метою знайомства з меблевим виробництвом відвідали головний філіал компанії ВіЯр.  

  Екскурсія розпочалася з презентації, де були висвітлені основні цінності компанії та проведений інструктаж з техніки безпеки. Відвідування виробничих потужностей підприємства дозволило першокурсникам познайомитися з основними технологічними процесами меблевого виробництва: форматний розкрій плитних матеріалів на верстатах з програмним управлінням, приклеювання крайки, шліфування, контроль готової продукції, пакування. Студенти мали змогу побачити як організоване велике виробництво та ознайомитися з найсучаснішим устаткуванням.

 

  Екскурсія продовжилася у виставкових залах компанії, де майбутнім фахівцям з деревообробних та меблевих технологій був показаний найрізноманітніший асортимент плитних матеріалів, меблевої фурнітури та вже готових конструкторських рішень.

   Родзинкою заходу стала зустріч з Максимом Латко, директором з розвитку виробництва компанії ВіЯр (доречі, випускником НУБіП), який поділився своїми секретами успішного бізнесу. Дав настанови та рекомендації першокурсникам щодо того яким чином стати затребуваним фахівцем у галузі, а саме які знання необхідно постійно вдосконалювати, втілювати їх у «ноу-хау» і все це поєднувати із менеджерськими здібностями.

Висловлюємо компанії ВіЯр щиру подяку за співпрацю!

О. Баранова
ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Ю.Лакида
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook