Вступна кампанія 2021: передостанній день подачі документів

22 липня 2021 року
     У передостанній день подачі документів у приймальній комісії кипить робота, адже вступників менше не стало. Скоріше – навпаки.

  

  

  

     Так, на спеціальності «Філологія. Німецька мова та друга іноземна» зранку аншлаг. Анастасія Пушенко прихала з Чергнігівщини – з села Варварівка. Дівчина пише вірші і захоплюється озвучуванням, хоче бути перекладачем і у майбутньому озвучувати іноземні фільми. А для реалізації своєї мрії обрала НУБіП: чула про нього багато схвальних відгуків від знайомих, які тут вже навчаються.
     З Чернігівщини ж, а саме з села Бурімка, приїхав подати документи на цю спеціальність і Олександр Згода. Теж чув про наш університет схвальні відгуки від знайомих друзів. Плюс (і плюс вагомий) ознайомився з високими рейтингами НУБіП, що й стало визначальним у виборі.

  

     А Катерина Калюжна приїхала до Києва з Дніпропетровської області – з міста Верхньодніпровськ. Якщо чесно, то майже випадково, говорить вона. Шукала виш, натрапила на інформацію про НУБіП і захотілося тут навчатися. Вже у приймальній комісії виявилося, що цьогоріч диплом з відзнакою за спеціальністю «Філологія. Німецька мова та друга іноземна» отримала моя землячка з дуже співзвучним прізвищем – Закалюжна. Думаю, то гарний знак!

     Вже дипломовані філологи Марина Славінська і Аліна Чеберяко, щоправда спеціальність у дівчат «Англійська мова та друга іноземна», вирішили продовжити навчання у магістратурі.
     Ми закінчили бакалаврат НУБіП і нас все повністю влаштовує – і виш, і обрана спеціальність, і наші педагоги. Тож питання чи йти до магістратури, а якщо йти, то куди - просто не стояло, говорять вони.

  

     А от киянка Анастасія Гончарук, закінчивши фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ, для здобуття вищої освіти виш змінила – на НУБіП.
     Змінила тільки університет, а от спеціальність, яку опановувала у коледжі, – «Геодезія та землеустрій» мені подобається, тож на неї і подала документи, уточнює вона. Знайомі, які навчаються у НУБіП розповідають, що тут дуже цікаві практики і потужна матеріально-технічна база. Тому і вирішила вступати сюди. До приймальної комісії з нею приїхала мама і молодша сестричка Мілана, яка цьогоріч теж можна сказати вступає – йде до першого класу. І хтозна, можливо, з часом теж прийде навчатися до нашого університету.

     Близнюки Ігор і Богдан Зайці зі Сквири цілком могли обрати спортивний виш, адже добрих п’ять років серйозно займаються карате і мають у цій царині гарні результати – перемагали і займали призові місця на міжнародних змаганнях. Але документи подали в НУБіП на «Менеджмент».
     Це цікава професія – управлінець. Подобається, що вона передбачає взаємодію з людьми і організацію виробництва, пояснює такий крок Ігор. Крім того, аграрний сектор у нашій країні розвивається стрімко, тож і перспективи для працевлаштування гарні.
     А ще, коли приїхали в НУБіП, виявилося: спорт і тут у великій пошані, додає Богдан. Є гарна спортивна база, а каратистів тренує чемпіон світу Сергій Вербицький. Тож для нас все співпало якнайкраще: і спеціальність до душі, і карате не кинемо.

  

     Поєднала захоплення та фах і Аліна Цехмайструк з Монастирища Черкаської області.
     Цікавлюся біологією і агрономією, говорить вона. Вдома маємо чималу теплицю, де вирощуємо овочі, і велику ділянку краси – вирощуємо хризантеми, розповідає вона. Розпочинали для себе, потім захопилися, розширилися і вже вирощуємо й на продаж. Тепер хочу вже професійно розібратися в предметі, тому й обрала для навчання у бакалавраті «Агрономію».

  

  

     Така ж мотивація і у Андрія Буханюка з Фастова. Хлопець закінчив училище, де навчався на повара-офіціанта. Побачив цю кухню зсередини, і аби розібратися детально та фахово, вирішив здобути вищу освіту за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» у НУБіП.

  

  

Ірина Кушніренко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook