Зустріч гарантів з викладачами Робочих програм обов'язкових дисциплін ступеня підготовки доктора філософії

9 червня 2021 року

        09 червня було проведено онлайн-зустріч з гарантами освітньо-наукових програм підготовки доктора філософії, котрі проходитимуть акредитацію в червні поточного року, та викладачами фундаментальних дисциплін (Філософія, Педагогіка вищої школи, Іноземна мова, Математичне моделювання).

  

Розмову розпочав проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку С.М. Кваша. Наразі, ключове завдання гарантів при підготовці до акредитації – це  якісне формування Відомостей про самооцінювання ОП та їх своєчасна подача до Національного агентства забезпечення якості вищої освіти.  Сергій Миколайович наголосив на важливості активної участі кожного учасника під час проходження майбутньої акредитаційної експертизи та подякував за плідну співпрацю гарантам, ОНП «Незаразна патологія тварин» та ОНП «Публічне управління та адміністрування» за своєчасність подання Відомостей. 

Разом з тим, завідувач відділу аспірантури В. Л. Вакуленко наголосив на необхідності доповнення сторінок сайтів факультетів інформацією, що вимагається НАЗЯВО. Також гарантами Н. Г. Грушанською, М.В. Галат та І.М. Грищенко були надані рекомендації викладачам обов’язкових навчальних дисциплін щодо необхідності детального аналізу ними основних положень освітньо-наукових програм.

Наразі продовжується активна підготовка до проходження акредитаційної експертизи.

Дякуємо всім за співпрацю та підтримку.

В.Л. Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook