Проведено онлайн зустріч-лекцію, щодо навчання в НУБіП України з майбутніми випускниками Українського фізико-математичного ліцею КНУ ім.Тараса Шевченка

17 березня 2021, 8:50

 

     Не секрет, що наш університет посідає найвищі сходинки у національних рейтингах ЗВО Києва та України. Тому неабиякий інтерес до комп’ютерних та інженерних спеціальностей виявили учні Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка, що розташований поруч з Національним університетом біоресурсів і природокористування України.

     Бесіда онлайн в середовищі CISCO-Webex була організована доцентом кафедри Компютерних систем і мереж Дмитром Касаткіним. Під час спілкування він розповів про умови вступу у ЗВО у 2021 році, про переваги участі в Олімпіаді для вступу, про курси на підготовчому відділенні університету та інше.

     Неабиякий інтерес викликала «молода» спеціальність «Кібербезпека», що зявилась на факультеті інформаційних технологій у 2019 році завдяки зусиллям викладчів кафедри та особисто завідувача кафедри компютерних систем і мереж Валерія Лахна і декана факультету ІТ Олени Глазунової. Дискусія проходила у дружній атмосфері. Наприкінці зустрічі, Дмитро Юрійович запросив майбутніх випускників ліцею відвідати наш університет на День відкритих дверей, щоб ознайомитись з територією закладу, матеріально-технічним забезпеченням факультету та відчути себе майбутнім студентом НУБіП.

 

Тетяна Осипова

доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook